popup close

Network Career

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the Maastricht University Challenge by uploading your C.V. and share it directly with partners of your own interest while being notified of interesting career opportunities.


Student-stagiaire
Bij Boels Zanders koesteren we de verscheidenheid van de mensen die bij ons werken: in achtergrond, overtuiging, kennis en ervaring. Vanuit onze kantoren in Maastricht, Eindhoven en Venlo ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 120 medewerkers, onder wie 75 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Studenten en net afgestudeerde juristen heten we van harte welkom om het vak in de praktijk te leren kennen. Je gaat mee naar zittingen en neemt deel aan besprekingen met collega’s en cliënten. Je levert een concrete bijdrage aan lopende zaken en brengt een nieuw geluid in ons kantoor. Je deelt je ervaringen met medestagiaires en andere jonge juristen, en werkt samen met mensen die hun kennis graag met je delen. Ben je een (bijna) masterstudent, en heb je interesse om praktijkervaring op te doen bij een van de drie kantoren van Boels Zanders? Stuur dan een bericht naar Anne Pouwels via hrm@bz.nl met hieraan toegevoegd je motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijst en blokperiode waarin je stage wilt lopen. Dan nemen wij contact met je op zodra we je bericht hebben ontvangen.
...
> More info
Several vacancies - see Indeed
Fujifilm is growing and therefore has several open postions; from manufacturing, engineering to communications. Please follow the link to see the actual vacancies.
...
> More info
Internship - Implementation of new policy house and translation into processes
We are looking for flexible students who can help optimize various processes, to improve our way of working and collaborating. As an intern you get the opportunity to be part of a dynamic company. Do you like to analyze processes? Do you see it as a challenge to ensure an optimal policy? Can you also convince the employees of the usefulness of your report with your enthusiasm? Then this is definitely a suitable internship for you.
...
> More info
Oracle APEX Software Engineer.
Wil jij deel uitmaken van een innovatief en solide IT-bedrijf, dat samen met jou de grenzen van technologische mogelijkheden wil verleggen? Ben je gepassioneerd over Oracle-systemen en gedreven om hoogwaardige IT-oplossingen te bieden? Dan is dit jouw kans om als Oracle Software Engineer deel uit te maken van onze The DOC family! Wat ga je doen? Als Software Engineer bij The DOC speel je een cruciale rol in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van geavanceerde systemen die onze klanten helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te laten groeien. Je zult betrokken zijn bij het volledige ontwikkelingsproces, van het analyseren van klantvereisten en het opstellen van technische specificaties tot het testen en onderhouden van de ontwikkelde software. Jouw expertise zal onze klanten helpen om de volledige mogelijkheden van nieuwste Oracle-software optimaal toe te passen en hen in staat stellen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen.
...
> More info
Oracle (DBA+) System Engineer
Wil jij deel uitmaken van een innovatief en solide IT-bedrijf, dat samen met jou de grenzen van technologische mogelijkheden wil verleggen? Ben je gepassioneerd over Oracle-systemen en gedreven om hoogwaardige IT-oplossingen te bieden? Dan is dit jouw kans om als Oracle System Engineer deel uit te maken van onze The DOC family! Wat ga je doen? Als Oracle System Engineer (DBA+) bij The DOC speel je een cruciale rol in het beheren, installeren en migreren van Oracle databases en (applicatie) infrastructuur-omgevingen. Dit doe je voornamelijk in de Oracle Cloud, maar zo nu en dan ook onpremise. Je werkt samen in een team van experts om solide, technische oplossingen te ontwikkelen, welke voldoen aan de specifieke behoeften van de klant. Je zult verantwoordelijk zijn voor het leveren van hoogwaardige Oracle IT-oplossingen en het bieden van technische ondersteuning aan klanten. Je krijgt de kans om je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden toe te passen om technische uitdagingen om te zetten in succesverhalen.
...
> More info
logo-mu

UM postal address
P.O. Box 616
6200 MD Maastricht
The Netherlands

UM visiting address
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht
The Netherlands
+31 43 388 2222

Social media & contact
Social media
Contact
organisation@maastrichtuniversitychallenge.nl

Tel: +31 (0)6 13 98 91 91

The Maastricht University Challenge is organised by
logo-mu
Part of Limburg innovation challenge Logo

in collaboration with

Soapbox Logo
Copyright 2019-2023 - Soapbox B.V.