popup close

Network Career

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the Maastricht University Challenge by uploading your C.V. and share it directly with partners of your own interest while being notified of interesting career opportunities.


Tax Assistant
Zoek je een rol in een snelgroeiende organisatie met een passie voor Tax? Als Tax Assistant bij ons werk je vanaf dag één aan je fiscale carrière in een team van (Senior) Tax Managers. Je begint met het maken van aangiften en groeit door naar het voorbereiden van fiscale adviezen. Je hebt regelmatig contact met de Belastingdienst en opdrachtgevers en leert de fiscale praktijk door on-the-job training goed kennen. Met een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie, en een professioneel-kritische instelling, ben je klaar om bij te dragen aan kwaliteit boven kwantiteit. Bij RSM krijg je de kans om snel te leren en jezelf te ontwikkelen in een motiverende omgeving met goede arbeidsvoorwaarden en een interessante onboarding. Ontdek The Power of Being You!
...
> More info
Analyst Due Diligence
Wil jij bijdragen aan het succes van ondernemers en investeerders in de Nederlandse mid-market sector? Als Analyst bij ons team van financiële Due Diligence experts, analyseer je de financiële cijfers van bedrijven voor fusie- en overnameadvies. Je werkt op locatie, thuis of bij klanten, en speelt een cruciale rol bij transacties. Ons team, onderdeel van RSM Financial Advisory Services, focust specifiek op de dynamische Nederlandse mid-market sector. Als recent afgestudeerde universitaire student in een financiële richting, krijg je bij ons de kans om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen met een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en leuke evenementen. Ontdek The Power of Being You!
...
> More info
Internship Accounting
Zoek je een verrassende afstudeerstage? Bij ons krijg je vrijheid in onderwerpkeuze voor je scriptie of master thesis. Werk aan je scriptie of master thesis en ondersteun bij controlewerkzaamheden voor jaarrekeningen. Persoonlijke begeleiding is gegarandeerd. Ons team van 17 collega's bedient regionale en internationale klanten in diverse sectoren. Gevestigd in Eindhoven bieden we hybride werken en flexibele werktijden. Als afstudeerstagiair, met een achtergrond in de richting van Accountancy of Bedrijfseconomie, kun je bij ons groeien met ondersteuning, flexibiliteit en leuke evenementen. Ervaar The Power of Being You!
...
> More info
Working student ship IT Audit
Wil jij meebouwen aan onze IT-Audit afdeling? Als werkstudent IT Audit bij RSM werk je samen met ervaren IT Auditors aan controleopdrachten en voer je zelfstandig IT-audit taken uit. Je verzamelt gegevens voor data-analyses en onderhoudt contacten met cliënten. Met een (bijna) afgeronde HBO/WO studie in o.a. Information Management of Informatica, ben je proactief, accuraat en stressbestendig. Bij RSM krijg je de kans om je snel te ontwikkelen met goede arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, mobiele telefoon en passende onboarding. Kom bij ons team en ervaar The Power of Being You!
...
> More info
Internship IT Audit
Op zoek naar een uitdagende stage waar je kunt groeien? Bij RSM krijg je die kans! Ontwikkel jezelf binnen een snelgroeiende afdeling die vanuit onze zeven vestigingen actief is. Focus op jouw afstudeerscriptie en doe praktijkervaring op in Informatiebeveiliging, Outsourcing, Cyber, IT Strategy, Process Mining of IT Assurance. Kies wat het best bij jou past. The Power of Being You! Meer weten? Check dan onze vacature of neem contact op met onze recruiters.
...
> More info
Medewerker Debiteuren Administratie
Als liefhebber van cijfers ben jij de drijvende kracht achter de tijdige betalingen van klanten binnen Q-Park Nederland. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke klanten, jij volgt betalingen nauwgezet op, beheert betalingsregelingen en gebruikt je zakelijke overtuigingskracht om betalingen te verkrijgen wanneer klanten niet volgens afspraak betalen. Dagelijks controleer je ontvangen betalingen en sluit je dossiers af; dopamine release incoming! Soms zeggen zakelijke klanten hun abonnement bij Q-Park op, en hoewel dit niet ideaal is, handel jij deze situaties vriendelijk af. Je behandelt ook e-mails over onterechte bedragen of het doorbelasten van facturen met gemak. Je flexibele aanpak is van essentieel belang, omdat niet elke klant op dezelfde manier benaderd kan worden. Het is cruciaal om te anticiperen en positief ad rem te zijn.
...
> More info
Stage Digital Marketing
Wat ga je doen? Tijdens je stage ga je meedraaien op de marketingcommunicatie afdeling van het grootste parkeerbedrijf van Nederland. Wij bedenken marketingcampagnes en ontwikkelen communicatiemiddelen die verschillende doelgroepen moeten bereiken en aanspreken. Dit doen we bijvoorbeeld voor producten zoals de Q-Park app en Online Reserveren. Hoe kunnen we de bekendheid van deze digitale producten vergroten en deze nog meer onder de aandacht brengen? Je helpt het team met het creëren van (digitale) content, het opzetten van e-mailcampagnes en het maken van nieuwe landingspagina’s. Misschien heb jij wel een leuk idee voor TikTok? Wij staan open voor jouw ideeën en creativiteit. Daarnaast ondersteun je met operationele communicatiewerkzaamheden. Zo zorg je dat de website, de tarieven en de communicatie in de parkeergarages up-to-date blijven. Ook openen we in het voorjaar een nieuwe parkeergarage in Maastricht waarvoor verschillende activiteiten uitgevoerd worden. Je werkt nauw samen met de Marketing Communicatie Specialisten en externe bureaus. Tijdens je stage doe je veel praktijkervaring op en na je stage weet jij precies wat er allemaal speelt op een marketingcommunicatie afdeling.
...
> More info
Student-stagiaire
Bij Boels Zanders koesteren we de verscheidenheid van de mensen die bij ons werken: in achtergrond, overtuiging, kennis en ervaring. Vanuit onze kantoren in Maastricht, Eindhoven en Venlo ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 120 medewerkers, onder wie 75 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Studenten en net afgestudeerde juristen heten we van harte welkom om het vak in de praktijk te leren kennen. Je gaat mee naar zittingen en neemt deel aan besprekingen met collega’s en cliënten. Je levert een concrete bijdrage aan lopende zaken en brengt een nieuw geluid in ons kantoor. Je deelt je ervaringen met medestagiaires en andere jonge juristen, en werkt samen met mensen die hun kennis graag met je delen. Ben je een (bijna) masterstudent, en heb je interesse om praktijkervaring op te doen bij een van de drie kantoren van Boels Zanders? Stuur dan een bericht naar Anne Pouwels via hrm@bz.nl met hieraan toegevoegd je motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijst en blokperiode waarin je stage wilt lopen. Dan nemen wij contact met je op zodra we je bericht hebben ontvangen.
...
> More info
Several vacancies - see Indeed
Fujifilm is growing and therefore has several open postions; from manufacturing, engineering to communications. Please follow the link to see the actual vacancies.
...
> More info
Internship - Implementation of new policy house and translation into processes
We are looking for flexible students who can help optimize various processes, to improve our way of working and collaborating. As an intern you get the opportunity to be part of a dynamic company. Do you like to analyze processes? Do you see it as a challenge to ensure an optimal policy? Can you also convince the employees of the usefulness of your report with your enthusiasm? Then this is definitely a suitable internship for you.
...
> More info
Oracle APEX Software Engineer.
Wil jij deel uitmaken van een innovatief en solide IT-bedrijf, dat samen met jou de grenzen van technologische mogelijkheden wil verleggen? Ben je gepassioneerd over Oracle-systemen en gedreven om hoogwaardige IT-oplossingen te bieden? Dan is dit jouw kans om als Oracle Software Engineer deel uit te maken van onze The DOC family! Wat ga je doen? Als Software Engineer bij The DOC speel je een cruciale rol in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van geavanceerde systemen die onze klanten helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te laten groeien. Je zult betrokken zijn bij het volledige ontwikkelingsproces, van het analyseren van klantvereisten en het opstellen van technische specificaties tot het testen en onderhouden van de ontwikkelde software. Jouw expertise zal onze klanten helpen om de volledige mogelijkheden van nieuwste Oracle-software optimaal toe te passen en hen in staat stellen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen.
...
> More info
Oracle (DBA+) System Engineer
Wil jij deel uitmaken van een innovatief en solide IT-bedrijf, dat samen met jou de grenzen van technologische mogelijkheden wil verleggen? Ben je gepassioneerd over Oracle-systemen en gedreven om hoogwaardige IT-oplossingen te bieden? Dan is dit jouw kans om als Oracle System Engineer deel uit te maken van onze The DOC family! Wat ga je doen? Als Oracle System Engineer (DBA+) bij The DOC speel je een cruciale rol in het beheren, installeren en migreren van Oracle databases en (applicatie) infrastructuur-omgevingen. Dit doe je voornamelijk in de Oracle Cloud, maar zo nu en dan ook onpremise. Je werkt samen in een team van experts om solide, technische oplossingen te ontwikkelen, welke voldoen aan de specifieke behoeften van de klant. Je zult verantwoordelijk zijn voor het leveren van hoogwaardige Oracle IT-oplossingen en het bieden van technische ondersteuning aan klanten. Je krijgt de kans om je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden toe te passen om technische uitdagingen om te zetten in succesverhalen.
...
> More info
logo-mu

UM postal address
P.O. Box 616
6200 MD Maastricht
The Netherlands

UM visiting address
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht
The Netherlands
+31 43 388 2222

Social media & contact
Social media
Contact
organisation@maastrichtuniversitychallenge.nl

Tel: +31 (0)6 13 98 91 91

The Maastricht University Challenge is organised by
logo-mu
Part of Limburg innovation challenge Logo

in collaboration with

Soapbox Logo
Copyright 2019-2024 - Soapbox B.V.